VILA ANNA 3*

Malnaș Băi

Informatii locație

VILA ANNA 3*

 

Localizare: Vila Anna se află în centrul satului Malnaș Băi, la 21 km de Sfântu Gheorghe, la 15 km de Băile Tușnad și la 4 km. de comuna Malnaș. În secolul al XVIII deja erau cunoscute izvoarele de apă minerală din această zonă. În vecinătatea Vilei Anna, într-o parte, se află Complexul Balnear Aquasic (contruit prin proiectul ”Drumul Apelor Minerale”) biserica ortodoxa, iar în partea cealaltă, biserica catolică. Stația de cale ferată se află la 500 m. Vila Anna dispune de șase apartamente, fiecare cu bucătărie și baie proprie, complet echipate.

Cazare: este asigurată în 6 apartamente, cu o capacitate totală de 16 persoane.

Vila Anna nu dispune de recepție, astfel oaspeții sunt rugați să contacteze vila cu cel puțin o oră înainte de sosire.

Accesul în vila Anna se face între orele: 14:00-18:00. Apartamentele trebuie eliberate până la ora 12:00

Apartamente de două persoane: alcătuite din dormitor, bucătărie și baie cu cabină de duș, dotate cu pat matrimonial, TV, papuci, halat de baie, prosop, uscător de păr, fierbător apă, Wi – fi.

Apartament cu 2 camere și terasă: alcătuite din dormitor, living, bucătărie și baie cu cabină de duș, dotate cu pat matrimonial, canapea extensibilă, mini-bar, TV, papuci, halat de baie, prosop, uscător de păr, fierbător apă, Wi – fi.

Apartament de patru persoane semimansardă: alcătuite din dormitor, living, bucătărie și baie cu cabină de duș, dotate cu pat matrimonial, canapea extensibilă, mini-bar, TV, papuci, halat de baie, prosop, uscător de păr, fierbător apă, Wi – fi.

Facilități: sală de evenimente, sală de mese cu o capacitate de până la 30 de persoane, bar, grădină, piscină în aer liber.  Loc pentru grătar, parcare gratuită, Wi-fi. Proprietatea furnizează un serviciu de închirieri de biciclete, iar zona este populară printre amatorii de drumeții.

Prețurile de mai jos se aplică pentru perioada 1 mai - 30 septembrie. Pentru perioada 1 octombrie - 30 aprilie rezervarea poate fi făcută doar pentru întreaga vilă. (max. 16 persoane).

Apartman 1, cu bucătărie

450 Ron/2 persoane/noapte

Apartman 2, cu bucătărie

450 Ron/2 persoane/noapte

Apartman 3 cu 2 camere, 1 bucătărie, balcon

650 Ron/4 persoane/noapte

Apartman 4, cu bucătărie, balcon

450 Ron/2 persoane/noapte

Apartman 5, cu bucătărie

650 Ron/4 persoane/noapte

Apartman 6, cu bucătărie

450 Ron/2 persoane/noapte

 

Cerere ofertă