THE MACHINE HOUSE

Zăbala

Informatii locație

THE MACHINE HOUSE /THE NEW CASTLE- PROPRIETĂȚILE CONTELUI MIKES

Localizare: Situată în Zăbala, într-o zonă pitorească aflată la 6 km de Covasna, The Machine House este o pensiune construită pe un domeniu privat cu o suprafaţă de 500 ha, care include o pajişte şi o pădure. Există 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, saună şi pune la dispoziţie activităţi de drumeţii şi echitaţie. Este situată la 1 oră de mers cu maşina până la Lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România.

Cazare: La început clădirea a servit ca sediul personalului și al mentenanței. Aici erau plasate pompele de apă, generatoarele de electricitate și avea numai un etaj. Mai târziu Klementina, soția contelui Mikes Ármin și sora lui István Bethlen, Prim-ministrul Ungariei, au extins clădirea și războaiele de țesut pentru producția de textile a familiei au fost plasate la etaj. De aici provine și numele de Casa mașinăriei.

Facilități: Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel care datează din secolul al XVI-lea şi 2 clădiri anexe. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Există 4 zone pentru servirea mesei, una în aer liber, două pe terase şi una în interior.

La cerere, oaspeţilor li se pot oferi mese pregătite după reţete transilvănene tradiţionale, care pot fi servite în zone pentru servirea mesei. Printre alte facilităţi, The Machine House oferă grădină cu loc de joacă pentru copii şi animale domestice.

Se pot organiza diverse activităţi, printre care observare de urşi, plimbări cu trăsura trasă de cai şi drumeţii prin sălbăticia naturii.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Casdfdsfpture
upload

Cerere ofertă