PENSIUNEA SOLYOMKŐ 2 *

Bixad

Informatii locație

 
PENSIUNEA SOLYOMKŐ 2 *
 
 

Localizare: Pensiunea este situată într-o ambianţă paşnică şi liniştită, astfel fiind un loc ideal pentru o vacanţă relaxantă sau pentru mici şedinţe de lucru, conferinţe, banchete, evenimente familiale şi evenimente private. În imediata vecinătate a comunei Bixad se află Băile Tuşnad, la mai puţin de 18 km distanţă lacul Sf. Ana, singurul lac de origine vulcanică din Europa, la 16 km Băile Bálványos, la 30 km municipiul Sfântu Gheorghe, la 36 km municipiul Miercurea Ciuc, iar la 37 km distanţă este situat Târgu Secuiesc, unul dintre cele mai frumoase oraşe secuieşti, cu o atmosferă unică.

Cazare: capacitatea totală de cazare este de 16 locuri, în 4 camere duble, 1 cameră cu 3 paturi, 1 apartament pentru 5 persoane (1 pat franţuzesc + 3 paturi single).

Masă: mic dejun.

Bucătăria este una tradiţională, cu specific local. La noi veţi avea plăcerea să gustaţi sarmalele tradiţionale secuieşti sau o supă de carne transilvăneană, dar, la cerere, pregătim orice fel de meniu.

Facilități: WIFI, bucătărie echipată, restaurant, bar, televizor în cameră, parcare în curte, loc pentru foc, grădină de vară.

Programe de recreere - doritorilor de senzaţii tari sau relaxare activă oferim diverse programe de recreere, actvităţi recreative:

- ture montane;

- plimbări cu căruţa;

- plimbări cu sania trasă de cai;

- plimbări cu jeepuri;

- vizitare mofete, izvoare şi băi cu apă minerală în apropiere;

- posibilitate de tratamente în grotă salină şi masaj cu pietre jade în localitate;

- vizitatarea stânei tradiţionale cu prezentarea activităţii unui fermier local şi degustarea de produse locale

Tarife la cerere

 

 

Cerere ofertă