PANORAMA BOUTIQUE HOTEL 3*

Sfântu Gheorghe

Informatii locație

 

PANORAMA BOUTIQUE HOTEL 3*

 

 

Localizare: hotelul deschis în 2018 este situat în Sfântu Gheorghe, în apropierea stațiunii Vâlcele, renumită pentru izvoarele sale bogate în fier, și la 25 km de Brașov.

Cazare: este asigurată în camere dotate cu grup sanitar propriu cu uscător de păr şi duş, o zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, termostate ambient și aer condiționat, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, halat de baie și papuci. Hotelul dispune de camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor.

Camere DBL standard (19-22 m2): dotate cu aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi.

Cameră superioară (22-29 m2): dotate cu balcon, aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi.

Apartament (39-43 m2): alcătuite din dormitor şi living, baie cu duş, dotate cu aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi.

Suită King (35 m2): alcătuite din dormitor şi living, baie cu jacuzzi, dotate cu balcon, aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi

Cameră accesibilă persoanelor cu handicap locomotor (18 m2): dotate cu aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi

Masă: mic dejun.

Facilităţi: săli de conferinţă şi petreceri, bar, centru spa, saună și cadă cu hidromasaj, zonă de relaxare, terasă, zonă de picnic, Wi-fi, parcare privată.

 

Camere și tarife la cerere!

Cerere ofertă