PANORAMA BOUTIQUE HOTEL 3*

Sfântu Gheorghe

Informatii locație

PANORAMA BOUTIQUE HOTEL 3*

 

 

Localizare: hotelul deschis în 2018 este situat în Sfântu Gheorghe, în apropierea stațiunii Vâlcele, renumită pentru izvoarele sale bogate în fier, și la 25 km de Brașov.

Cazare: este asigurată în camere dotate cu grup sanitar propriu cu cu uscător de păr şi duş, o zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, termostate ambient și aer condiționat, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, halat de baie și papuci. Hotelul dispune de camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor.

Copii până la 6 ani împliniți beneficiază de gratuitate la cazare (în cameră cu părinți, fără pat suplimentar). Copii între 7 și 12 ani împliniți au gratuitate la cazare ( în cameră cu părinți, fără pat suplimentar), iar micul dejun este 30 lei/copil/noapte. Tariful pentru serviciul “pat suplimentar” este de 100 lei/noapte cu mic dejun inclus, și numai în apartamente.

Check-in-ul se efectuează după ora 14:00, iar check-out-ul până cel târziu la ora 11:00 p.m.

Pentru late check-out se percepe 50% din tariful de cazare numai până la 18:00, cu anunțarea în prealabil a recepției, în condiții de disponibilitate.

Nu este permis accesul în hotel cu animale de companie.

Nu se acceptă întroducerea băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile publice a hotelului, altele decât cele comercializate în cadrul locației.

Disponibilitatea serviciilor suplimentare poate fi obținută prin rezervare prealabilă

În toate spațiile închise din cadrul hotelului Panorama Boutique fumatul este strict interzis

Camere DBL standard (19-22 m2): dotate cu aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi.

Cameră superioară (22-29 m2): dotate cu balcon, aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi.

Apartament (39-43 m2): alcătuite din dormitor şi living, baie cu duş, dotate cu aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi.

Suită King (35 m2): alcătuite din dormitor şi living, baie cu jacuzzi, dotate cu balcon, aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi

Cameră accesibilă persoanelor cu handicap locomotor (18 m2): dotate cu aer condiționat, televizor LCD smart, birou, lampă pentru citit, seif, mini-bar, uscător de păr, halat de baie și papuci, aceste camere au o vedere la pădure sau la vale, Wi-fi

Masă: mic dejun.

Facilităţi: săli de conferinţă şi petreceri, bar, centru spa, saună și cadă cu hidromasaj, zonă de relaxare, terasă, zonă de picnic, Wi-fi gratuit (în spațiile publice și în camere), parcare privată.

Acces GRATUIT la Panorama SPA, avem la dispoziție o piscină cu jacuzzi, ciubăr cu apă sărată, ciubăr cu apă rece, saună cu sare de Himalaya, saună Finlandeză.

De la recepție se pot obține diverse jocuri pentru petrecerea timpului liber (table, șah, rummy, cărți de joc, activity, etc)

Carduri acceptate: Mastercard, VISA

Alte metode de plată: Numerar, tichete de vacanță, carduri de vacanță .

 

Cerere ofertă