OXYGEN HOTEL FAMILY & SPA 4* superior

Noszvaj

Informatii locație

OXYGEN HOTEL FAMILY & SPA 4* superior – all inclusive pentru copii
recomandat pentru familii cu copii şi bebeluşi
 
 
Localizare: este situat într-un cadru pitoresc, înconjurat de pădure, la 11 km de Eger.
Cazare: este asigurată în 50 camere special decorate în stil rustic englezesc, .Check in de la ora 14:00, check out până la ora 10:00.
Cameră dublă select (18-22 m2 ): este dotat cu grup sanitar propriu, cu pat matrimonial queen size sau cu paturi twin, canapea potrivită pentru copii, parţial cu aer condiţionat, seif, tv, radio, wifi, minibar, vedere la grădină.
Cameră dublă select plus (23-32 m2 ): este dotat cu grup sanitar propriu, cu pat matrimonial, zonă de relaxare, posibilitate de pat suplimentar, parţial cu aer condiţionat, halat de baie. Unele camere sunt dotate cu cadă în cameră unde oaspeţii se pot relaxa şi admira pădurea înconjurătoare.
Facilităţi: recepţie, restaurant, parcare, staţie de autobuz în faţa hotelului, centru de wellness, lift, închiriere de biciclete, bar, terasă grill, room service.
Masă: demipensiune.
Wellness şi sport: centru de wellness cu piscină interioară, piscină mamă – bebeluş, piscină de înot, piscină pentru copii, cadă cu hidromasaj, saună, cabină cu aburi, cameră salină, bazin Kneipp, salon de masaj, salon de înfrumuseţare, wellness pentru copii, saună pentru copii, cameră de relaxare, manichiură, pedichiură, terenuri de sport.
Facilităţi pentru copii: animaţii pentru copii, programe în aer liber, teren de joacă, colţ de joacă, jocuri pentru copii, piscină pentru copii, tobogane, parc de aventură, biciclete pentru copii cu posibilitate de închiriere, jocuri în aer liber, tacâmuri pentru copii, scaune înalte.
Facilităţi pentru bebeluşi:  scaune înalte, pătuţuri, cărucioare, lenjerie de pat pentru copii, anti-alunecare, cădiţă pentru copii, încălzitor de apă, şervetele umede, lumini de noapte, scutece, pături pentru copii, produse de îngrijire personală ( loțiune şi ulei pentru copii ) protecţie de priză, suzete, scutece de înot, medicamente pentru copii ( sirop împotriva febrei şi a tusei ), înot pentru bebeluşi, masaj pentru bebeluşi, animaţii pentru bebeluşi, teren de joacă pentru bebeluşi, mâncare pentru bebeluşi.
All inclusive pentru copii: pe lângă mesele principale copii pot alege toată ziua dintre mâncăruri special pregătite pentru ei:spaghete, cremă de griş, pâine cu ouă şi alte bunătăţi: iaurt, biscuiţi, fructe proaspete, prăjituri sărate şi dulci, sucuri de fructe
 
 
CAMERE ŞI TARIFE LA CERERE!
 

Cerere ofertă