NATURMED HOTEL CARBONA 4* superior  

Hévíz

Informatii locație

 

NATURMED HOTEL CARBONA 4* superior
 
 
Localizare: este situat în inima staţiunii, la cca. 500 m de lacul termal, într-un parc de 4 ha.
Cazare: este asigurată în camere standard şi superior, camere connecting, camere pentru persoane cu handicap locomotor, camere de nefumători disponibile la cerere.
Camere duble standard (20 m2):dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, aer condiţionat, telefon, televizor, seif, minibar, balcon.
Camere duble superior (25 m2):dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, aer condiţionat, telefon, televizor, seif, minibar, balcon, posibilitate de adăugare a unui pat suplimentar.
Masă: demipensiune.
Facilităţi: recepţie, restaurant, cafenea cu terasă, pool-bar, cafe & juice bar, drink bar, săli de conferinţă, grădină, centru wellness, parcare (contra cost), teren de joacă şi facilităţi pentru copii.
Wellness şi sport: piscină de agrement exterioară care în timpul iernii este acoperită, piscină pentru copii, piscină de înot interioară, saună, baie cu aburi, 2 piscine cu apă termală, bazin kneipp, cameră pentru odihnă, sală de fitness, programe de gimnastică. Contra cost: tratamente, infrasaună, programe wellness, teren de tenis, închiriere de bic.

 

 

 

Cerere ofertă