KÖRTÖVÉS Guest Village

Vârghiș

Informatii locație

KÖRTÖVÉS Guest Village

 

Localizare: Körtövés, un sat din epoci anterioare, fără rețea electrică, semnal pe telefon sau acces wifi, un loc de colectare din cele mai vechi timpuri și tradiții. Tot ce vedeți aici este în mare parte local, lucrate manual . Acestea includ lucrări din fier forjat, pardoseli, uși și ferestre, sobe cu lemne, precum și mobilier sau echipamente de amenajare interioară ca  lămpi, saltele și țesături.

În case vechi era o cameră mică care funcționa ca o cămară. În zilele de azi , punem mai mare accent pe baie, astfel încât în fiecare casă cămara a fost înlocuită cu baia. Autenticitatea este păstrată prin placarea cu piatră, cada din lemn și echipamentele din lemn pentru spălarea de mâini.

Dacă doriți să vă distrați, vă punem la dispoziție utilizarea gratuită a parcului de aventură Körtövés, a locului de joacă și a zonei de grătar. De asemenea, organizăm tururi, observatorul de urși și alte activități în aer liber.

Cazare:

Casa-BENKŐ

Dacă doriți să vă relaxați, dar în același timp doriți să oferiți o distracție de calitate pentru copiii dumneavoastră și pentru voi înșivă, atunci nu căutați mai departe, ați ajuns. Caracteristica unică a casei Benkő este că, datorită locației și designului său, soarele strălucește până la orele după-amiezii, astfel încât să vă puteți bucura de cafeaua de dimineață într-un mod confortabil și relaxat, în timp ce copiii dumneavoastră se balansează în locul de joacă de lângă casă.

Casa-COSTEA

Aceasta este una dintre cele mai ideale cabane pentru familiile cu copii mici, deoarece este situată în apropierea locului de joacă. Are două camere, o canapea extensibilă și un pat supraetajat, astfel încât să poată găzdui confortabil patru personae.

Casa-MÁTHÉ

În această casă am evocat apartamentele cu o cameră de pe vremuri, când sufrageria, bucătăria și dormitorul, acum separate erau într-un singur loc. Am încercat să proiectăm toate acestea în așa fel încât să obținem o cameră spațioasă, iar spațiul mai mare domină și baia.

Casa-KATONA

Aici puteți găsi o casă nu numai pentru familiile de patru, ci și pentru grupuri de până la patru prieteni. Ca în orice apartament, vă puteți bucura de confortul bucătăriei, băii și terasei care se deschid pe stradă ca fiind ale dvs. Și ca un plus, dacă vrei să participi la ceva interesant, parcul de aventură cu trei etaje este la doar câțiva pași distanță.

Casa-FARKAS

Dintre casele cu o cameră, aceasta este poate cea mai apropiată de natură, deoarece este situată în partea de jos a pădurii, în cel mai înalt punct a complexului, astfel încât să puteți vedea de la ferestrele sale toate casele și pădurile care le înconjoară. De asemenea, este învecinat la clădirile principale a complexului, cum ar fi restaurantul, barul de vin și recepția.

Casa-BALÁZSI

Albastrul a fost una dintre cele mai populare culori de secole, reprezentând simbolic puterea, loialitatea, speranța, puritatea și libertatea. Dacă sunteți în căutarea unui pic de reîncărcare cu familia sau prietenii, aceasta poate fi o alegere bună.

Casa-TRINFA

Casa TRINFA, dacă se poate numi așa, a fost făcută în spiritul dualității. În timp ce ferestrele din sufragerie au vedere spre centrul complexului Körtövés, camera copiilor și terasa au vedere la pădure. Aceasta este cea mai bună asociere pentru familiile care iubesc agitația și liniștea în același timp.

Casa-BORBÁTH

Iata cea mai romantica casa din Körtövés, concepută exceptional pentru cuplurile indrăgostite. Dacă ești în luna de miere sau vrei să petreci doar câteva zile singur cu aleasa inimii tale, ușa casei nr. 8 este deschisă pentru voi. Totul este dat aici pentru , ca voi doi să vă acordați unul altuia.

Casa-BOCZ

Datorită designului grandios al caselor cu o cameră pentru două persoane, există o mulțime de spațiu deschis, astfel încât putem așeza încă un pat de rezervă, dacă doriți. Acest tip de casă este potrivit și pentru cei care vin să se relaxeze singuri, dar este, de asemenea, o cazare bună pentru cupluri și familii cu copii mici.

Masă:

Particularitatea restaurantului: mâncăruri tradiționale locale bazate pe ngredient excelente și combinații de gust.

Ai face-o singur? Obțineți ingredientele, vă oferim rețeta.

Dacă oaspeții noștrii doresc să servească masa în restaurant, este necesar rezervare în avans. Diferite feluri de mâncare sunt preparate la fața locului în aer liber, la ceaun sau la grătar întotdeauna făcute din ingredient proaspete și în mare parte ingredient locale, în funcție de posibilități.

Mic dejun: bufet, compus mai ales din produse locale.

Prânz: meniu cu trei feluri, făcute în restaurant cu mâncăruri tradiționale. Preț: 75 RON/persoană.

Cină: felul principal și desert cu mâncăruri tradiționale. Preț: 75 RON/persoană.

Mic dejun este inclus în preț. Pentru copii sub 4 ani mesele sunt gratuite. Pentru copii între 4 și 14 ani prețul meselor este 50% din prețul total.

 

Nume casă

Mic dejun

Demipensiune

Pensiune completa

Casa-BENKŐ

675 ron/1 noapte/ 4 persoane

975 ron /1 noapte/ 4 persoane

1275 ron /1 noapte/ 4 persoane

Casa – COSTEA

625 ron/1 noapte/ 2 pers. + 2 copii

925/1 noapte/ 2 pers. + 2 copii

1225/1 noapte/ 2 pers. + 2 copii

Casa – MÁTHÉ

495 ron/1 noapte /2 pers.

645 ron/1 noapte /2 pers

795 ron/1 noapte /2 pers

Casa – KATONA

675 ron/1 noapte /4 pers.

975 ron/1 noapte/ 4 persoane

1275 ron/1 noapte/ 4 persoane

Casa - FARKAS

495 ron/1 noapte /2 pers.

645 ron/1 noapte /2 pers

795 ron/1 noapte /2 pers

Casa – BALÁZSI

675 ron/1 noapte/4 pers.

975 ron/1 noapte/ 4 persoane

1275 ron/1 noapte/ 4 persoane

Casa – TRINFA

625 ron/1 noapte /2 pers. + 2 copii

925 ron/1 noapte/ 2 pers. + 2 copii

1225 ron/1 noapte/ 2 pers. + 2 copii

Casa - BORBÁTH

550 ron/1 noapte /2 pers.

700 ron/1 noapte /2 pers.

850 ron/1 noapte /2 pers.

Casa - BOCZ

495 ron/1 noapte /2 pers

645 ron/1 noapte /2 pers

795 ron/1 noapte /2 pers

Restaurant: mâncăruri tradiționale locale bazate pe ingrediente excelente și combinații de gust.

Facilități camere: Baie cu cada, Papuci de casă, Balcon/Terasă, Spălător de vase, Bucătărie/Chicinetă, Garderobă

Alte facilități: Restaurant, Bar, Mic dejun, Cameră de bagaje, Zonă pentru fumători, Camere nefumători, Camere pentru Familii, Terasă, Grădină, Self-catering, parcare gratuită,

Servicii: transport aeroport

Actvități: Grătar, Teren de joacă pentru copii, Pescuit, Drumeţii, Călărie, Terasa, Parc de aventură

Alte activități contra-cost: drumeții în Transilvania, Drumeții în chei, Drumeții în peșteri, Călărie, Escaladă pe stâncă, Observatorul de urși, vizită la o stână, Via Ferrata, Ture cu ATV și UTV.

Prețuri

Tarife

 

 

Drumeții în chei

Sub 3 persoane 100 Ron / Persoană

 

Sub 6 persoane 80 Ron / Persoană

 

Sub 12 persoane 60 Ron / Persoană

 

Sub 20 de persoane 40 Ron / Persoană

Observatorul de urși

 

 

Peste 12 ani 200 Ron / Persoană

 

Sub 12 ani 80 Ron / Persoană

Vizită la o stână

 

 

Peste 12 ani 200 Ron / Persoană

 

Sub 12 ani 80 Ron / Persoană

 

 

Via Ferrata

 

 

Pentru 1 persoană 250 Ron / Persoană  

 

Pentru 2 persoane 200 Ron / Persoană

 

Peste 4 persoane 160 Ron / Persoană

Școala de echitație

100 Ron / Persoană

 

 

Ture cu ATV și UTV

Tură ATV pentru 1 persoană 200 RON

 

Tură UTV pentru 2 persoane 280 RON

 

 

Cerere ofertă