HUNGUEST HOTEL SÓSTÓ 4*

Nyíregyháza

Informatii locație

HUNGUEST HOTEL SÓSTÓ 4* 

 

 

Localizare: este situat în inima stațiunii Nyiregyhaza – Sostogyogyfurdo (Salt Spa), înconjurat de o pădure de stejari, la 6 km de centrul orașului. Hotelul este conectat direct de complexul de băi AQUARIUS Adventure.

Cazare: hotelul dispune de 123 de camere, inclusiv 3 apartamente, 8 apartamente junior, 2 camere pentru persoane cu handicap locomotor, 3 camere în care sunt acceptate animale de companie. Toate camerele sunt dotate cu balcoane mari, aer condiționat, telefon, acces la internet, minibar, TV color cu recepție prin satelit și seif. Sunt disponibile și camere familiale.

Masă: demipensiune.

Facilități: recepție, sală de conferențe, parcare, wifi, restaurant, lobby bar, colț de joacă pentru copii, centru wellness propriu cu saune, jacuzzi, terasă de plajă cu panoramă.

Baia AQUARIUS este un complex wellness, aventurier și terapeutic, cu un număr total de 22 de piscine și o serie de servicii și experiențe în împrejurimile sale verzi frumoase, alături de plaja Parkfoot.

În cadrul băii termale și a aquaparcului peste 20 de piscine oferă relaxare, piscine cu apă termală, piscine pentru copii, topogane, piscină cu valuri, jacuzzi, bazin olimpic, cocktail bar, restaurant. Baia este accesibilă persoanelor cu handicap locomotor. În incita băii termale: piscine cu apă termală interioare și exterioare, jacuzzi, piscină Kneipp, saune, solar, masaje (contra cost). În aquaparc: piscină cu valuri, topogane cu diferite lungimi. Pentru copii: piscine pentru copii cu 3 diferite adăncimi, topogane și diferite elemente de atracți.

 

CAMERE ȘI TARIFE LA CERERE!

Cerere ofertă