HOTEL TTS 4 *

Covasna

Informatii locație

HOTEL TTS 4*

 
 

Localizare: Hotelul nou inaugurat în anul 2015 şi nominalizat la Top Hotel Awards 2016, este situat în renumita zonă Valea Zânelor din staţiunea Covasna la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principală.

Facilităţi: recepţie, parcare, restaurant, internet wireless gratuit, săli de conferinţe,  sală de fitness.

Cazare: este asigurată în camere dotate cu grup sanitar propriu, sistem de climatizare, cablu TV, internet wireless gratuit, linie telefonică, minibar, seif, halat de baie, facilităţi pentru prepararea ceaiului, detectoare de fum.

Masă: mic dejun.

Wellness: piscină interioară, saună, salină cu sare de Himalaya.

Tratament: tratamentul balnear, cu rezultate excepţionale în cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atractii turistice care a făcut din oraşul Covasna o staţiune de interes naţional, lansată şi pe piaţa internaţională, recunoscută ca fiind staţiunea “inimii” sau “Oraşul celor 1000 de izvoare”.
Astfel, hotelul oferă turiştilor o gamă largă de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (băi CO2, mofete), electroterapie (realizată cu ajutorul curenţilor de joasă frecvenţă, de medie frecvenţă şi de înaltă frecvenţă), hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalaţii şi aerosoli, masaj medical.

 

 

 

 

Cerere ofertă