HOTEL CASCADE 4*

Demjén

Informatii locație

HOTEL CASCADE 4*
 
 
Localizare: este situat la 150 m de sat, și 12 km de Eger.
Cazare: este asigurată în camere în stil rustic, natural și aqua, și apartamente, 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor.
Camere Aqua: vedere panoramică spre Valea Termală, dotate cu grup sanitar propriu cu cabină de duș, telefon, control individual de încălzire-răcire, televizor LCD, Wi-Fi, seif, ceainic, uscător de păr, minibar.
Camere Rustic (25 - 32 m2 ): situate în partea de nord a clădirii, cu vedere spre Valea Termală, dotate cu grup sanitar propriu cu cabină de duș, balcon, control individual de încălzire-răcire, telefon, televizor LCD, Wi-Fi, seif, ceainic, uscător de păr, minibar. 9 camere Rustic sunt situate la parter și au mini-grădină proprie.
Camere Rustic familiale: alcătuite din 2 camere connecting, situate în partea de nord a clădirii, cu vedere spre Valea Termală, dotate cu grup sanitar propriu cu cabină de duș, balcon, control individual de încălzire-răcire, telefon, televizor LCD, Wi-Fi, seif, ceainic, uscător de păr, minibar, pat suplimentar incorporat.
Apartamente Rustic (80 m2 ): alcătuite din living dotat cu bar, infrasaună și jacuzzi, și cameră dotată cu pat matrimonial, grup sanitar propriu cu cabină de duș, balcon; control individual de încălzire-răcire, telefon, televizor LCD, Wi-Fi, seif, uscător de păr, minibar, colț de bucătărie.
Camere Natural (25 - 32 m2 ): situate în partea de nord a clădirii, cu vedere spre Valea Termală, sau în partea de est, cu vedere spre parc, dotate cu pat matrimonial, grup sanitar propriu cu cabină de duș, balcon, control individual de încălzire-răcire, telefon, televizor LCD, Wi-Fi, seif, ceainic, uscător de păr, minibar, majoritatea cu pat suplimentar incorporat. 4 camere Natural special amenajate pentru persoane cu handicap locomotor.
Camere Natural familiale: alcătuite din 2 camere connecting, dotate cu grup sanitar propriu cu cabină de duș, balcon, control individual de încălzire-răcire, telefon, televizor LCD, Wi-Fi, seif, ceainic, uscător de păr, minibar, pat suplimentar incorporat. 
Masă: demipensiune.
Facilităţi: recepţie, lobby, restaurante, bar, grill bar, săli de conferințe și evenimente.
Wellness şi sport: spa medical, saună finlandeză, infrasaună, baie de aburi, cabină aromatică, cameră salină, terasă. Pe timpul verii, în afară de piscinele de aventură şi spa, posibilitate de rafting cu roată de cauciuc, kamikaze, sau tobogan cu pistă dublă și o piscină separată de scufundări.
 
 CAMERE ŞI TARIFE LA CERERE! 

Cerere ofertă