HOTEL AQUASOL RESORT 4*

Mosonmagyaróvár

Informatii locație

HOTEL AQUASOL RESORT 4*

 

 

Localizare: hotelul este situat în orașul vechi, la 400 m de la centrul orașului și la 12 km de distanță de la gara Hegyeshalom.

Servicii incluse:  Intrare zilnică la Flexum Thermal & Heilbad, inclusiv saune (de la check-in până la check-out, mai multe informații la (www.flexumthermal.hu)

Masa: Mic dejun tip bufe.

Facilități generale ale hotelului: Recepție non stop, cameră de bagaje, check-in de la ora 14:00, check-out până la ora 10:00, posibilitate de early si late check - out la cerere, cameră comună, aer condiționat, serviciu de spălătorie - opțional se plateste la stațiune,  sală de lectură / biblioteca, parcare, wifi.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilități de wellness: piscine de inot, piscina exterioara, piscina interioara, zona spa, baie de aburi, sauna, sauna, biosauna, piscina cu apa termala, sanarium, masaj (contra cost), centru de infrumusetare (contra cost), solar( contra cost) gazon, sezlong.

Cazare:  este asigurată in camere duble si single dotate cu aer condiționat, seif, încălzire, minibar – optional, se plateste la stațiune, aparat de cafea, lenjerie de pat, prosoape, grup sanitar propriu, toaletă, uscător de păr, duș, halat de baie, telefon, TV, wifi - gratuit

 

Cerere ofertă