GRAND HOTEL BÁLVÁNYOS 4*

Băile Bálványos

Informatii locație

GRAND HOTEL BÁLVÁNYOS 4*

 

 

Grand Hotel Balvanyos de 4* stele, este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munți şi păduri, în apropierea Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul  oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat.

    Toate camerele sunt mobilate într -un stil elegant și modern,  oferind vedere panoramică către Muntele Cioma .

Fiecare dintre cele 112 camere de hotel este spațioasă și este dotată cu minibar, AC, TV cu ecran plat și acces gratuit la internet prin cablu. Acces gratuit Wi - Fi este disponibil în toate zonele publice ale resortului.

    Există 4 săli de conferințe, cu o capacitate între 50-250 de persoane, hotelul fiind locul ideal pentru evenimente speciale, întâlniri business și team building-uri.

   Meniuri tipic transilvanene și internaționale sunt servite în Restaurantul Grand Hotel Balvanyos. Se pot comanda, de asemenea, meniuri dietetice și prânz la pachet. Cafeneaua elegantă este un loc perfect după o zi obositoare petrecută în natură și oferă cafea aromatică, ceai, precum și o gamă largă de băuturi.

    Grand Santerra Spa, la Balvanyos Resort, este o oază de relaxare și de sănătate şi se intinde pe mai mult de 2000 m2, integrat perfect cu natura, printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari. Spa- ul  potențează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare care se împletesc firesc și fără efort - căzi de baie încălzite ascunse printre conifere, piscine cu  hidromasaje, încăperi pentru experiențe spa individuale, saune, băi cu aburi, cameră salină. Sala de fitness cu aparatură profesională este și punctul de pornire și de sosire al unei piste de alergare de 1,7 km. Spa-ul are și facilități de balneo-fizioterapie și de recuperare. Ziua spa nu va fi completă fără o salată sau un fresh de fructe, consumate la Spa Café.

    Alte Activități  la Balvanyos Resort sunt disponibile:  trasee marcate pentru iubitorii de ciclism montan, un teren de sport multifuncțional, Balvanyos Adventure Park cu trasee de diferite grade de dificultate ce oferă bucurie pentru toate vârstele.

    Lacul Sfânta-Ana se află la 9 km distanță, iar la Peștera sulfuroasă,  unică în Europa, se poate ajunge pe jos în doar 15 minute.

    Stația de tren din Băile Tușnad se află la 16 km distanță.

Gastronomie:  Hotelul are 3 restaurante (Restaurantul Fork, Restaurantul Forest – restaurant principal, GastroLab Restaurant&Terrace) și un Lobby Bar.

Restaurantul Fork: funcționează à la carte, având și meniuri de degustare, cu posibilitatea organizării de cine de degustare cu sau fără wine pairing, pentru grupuri selecte.

Restaurantul Forest – restaurant principal: este ideal atât pentru cine romantice sau în familie cât și pentru organizarea evenimentelor cu pâna la 200 de participanţi: nunţi, botezuri, cine festive, recepţii, petreceri, etc. Meniul nostru este un mix atent selectat din bucătăria românească și ungurească tradițională, și câteva fineturi gourmet din bucătăria internațională.

GastroLab Restaurant&Terrace: cuprinde un restaurant și o terasă special amenajată pentru gustări tradiționale, scoase chiar din cuptorul bunicii. Seara aici se organizează, cine BBQ, întâlniri la focul de tabără sau concursuri de gătit, după preferințele participanților.

Se pot comanda meniuri dietetice și prânz la pachet. Cafeneaua elegantă este un loc perfect după o zi obositoare petrecută în natură și oferă cafea aromatică, ceai, precum și o gamă largă de băuturi.

 

Din considerente igienico-sanitare, accesul animalelor de companie este strict interzis. Copiii sub 6 ani beneficiază de gratuitate în camera părinților, fără pat suplimentar. Al doilea copil sub 6 ani este tarifat cu 35 de euro/noapte și beneficiează de pat suplimentar în camera cu părinții. Toți copii peste 6 ani împliniți sunt tarifați cu 35 de euro/noapte/copil și beneficiează de pat suplimentar în camera cu părinții. Tariful pentru serviciul „pat suplimentar” este de 35 euro / noapte cu mic dejun inclus; Pentru copiii de peste 14 ani care ocupă loc în cameră se achită tarif integral;

În cazul Camerelor standard și al Apartamentului cu 2 dormitoare nu este posibilă introducerea unui pat suplimentar.

Acces GRATUIT în Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salină și sala de fitness;

Parcare: gratuită

Internet: gratuit

 

Cerere ofertă