GOTTHARD THERME HOTEL & CONFERENCE 4*

Szentgotthárd

Informatii locație

GOTTHARD THERME HOTEL & CONFERENCE **** Szentgotthard
 
 
La graniţele Ungariei, Austria şi Slovenia descoperă Therme Hotel Gotthard, care este conectat de baia termală Gotthard. Aici te aşteaptă camere confortabile şi o bucătărie excelentă.
 
Facilităţi generale: Recepţie, lobby, wifi gratuit, lift, parcare gratuită, restaurant, bar, cafenea, terasă, spaţiu pentru nefumători, grădină de bere, grădină, zonă de plajă în baia St. Gotthard, sală de seminar, sală de conferinţă.

 

Facilităţi camere: Paturi suplimentare disponibile în toate categoriile de camere, baie/duş/WC, uscător de păr, halat de baie, aer condiţionat, în unele camere zone de relaxare, canapele, telefon, televiziune prin satelit, wifi gratuit, seif, săli pentru nefumători.
Servicii incluse în spaţiul de Fitness şi Wellness:
Spaţiul Wellness: 1340 m2 St.Gotthard Spa,
Copiii peste 3 ani au accesul permis numai sub supraveghere adultă.
Jacuzzi, piscină cu apă termală, piscină de înot, piscină interioară ~ 250 m, piscină exterioară ~ 243 m2, piscină pentru copii, ore de deschidere: precum este afişat (www.thermalpak.hu), intrare zilnică la St.Gotthard Spa (exceptie: saună)
Serviciile de Fitness şi Wellnessde platit la faţa locului
Baie de aburi, saună, saună finlandeză, saună Bio, cabină cu infra-roşu, cameră de relaxare, solar, centru de frumuseţe, masaj, ore de deschidere afişate la faţa locului.
Servicii de masă  incluse
Demipensiune (mic dejun şi cină bufet).
Facilităţi copii:
Pat suplimentar, scaun înalt
Animale
20 Euro pe animal / noapte, de platit la faţa locului, nu se asigură hrana acestuia (accesul animalului nu este permis în parcul termal).
Diverse
Carduri de credit: Mastercard, Visa, American Express, hotelul nu poate fi accesat cu scaun de rotile, sosire de la ora 14:00, plecare până la ora 11:00.
 

Cerere ofertă