ENSANA THERMAL HEVIZ HEALTH SPA HOTEL 4*

Hévíz

Informatii locație

ENSANA THERMAL HEVIZ HEALTH SPA HOTEL 4*

 

 

Cazare: este situat într-un cadru pitoresc, la 5 minute de mers pe jos de cel mai mare lac termal natural din Europa. Hotelul este ideal pentru relaxare, wellness, tratamente de înfrumusețare și vindecare și cure antistres cu medici și specialiști în viața sănătoasă. În armonie cu natura: apă termală aprobată de stat și noroiul curativ unic de la Heviz.

Hotelul este la o distanță de 7 km de la gara Keszthely.

Facilități generale ale hotelului: recepție non stop, cameră de bagaje, check-in de la ora 15:00 , check-out până la ora 11:00, posibilitate de early check in si late check - out (contra cost), sala de conferințe și hol, aer condiționat, 3 camere de seminar, - 3 camere de conferință fotolii, sală de lectură / biblioteca, lift, parcare (contra cost), wifi, restaurant, cafenea, terasa.

Facilități de wellness: piscină exterioară, piscină interioară, baie de aburi, saună, bio saună, piscină cu apă termală, cabină cu infraroșu, jacuzzi, masaj (contra cost), centru de înfrumusețare , șezlong - gratuit, umbrele de soare - gratuit, sala de fitness, echipament cardio & fitness, program sport & divertisment - gratuit, tenis de masa, sport de vară: închiriere biciclete (contra cost), închiriere e-bike (contra cost).

Cazare: este asigurată în cameră dublă standard cu balcon, cameră dublă superioară cu balcon, cameră dublă cu balcon cu ocupare single/ single cu copii, dotate cu aer condiționat, seif, încălzire, balcon, minibar, lenjerie de pat, prosoape, grup sanitar propriu, toaletă, uscător de păr, cadă, halat de baie, birou, zonă de relaxare, telefon, TV, wifi – gratuit.

Cerere ofertă