CASTEL HOTEL DANIEL 4*

Tălișoara

Informatii locație

CASTEL HOTEL DANIEL 4*

 

 

Localizare: aprox 5 ore distanță atât de la Timișoara, cât și de la Constanța și Iași, și la 3 ore de București.
Saloane intime și apartamente spațioase, pereți seculari și arcade grațioase - oaspeții noștri se vor bucura de atmosfera autentică a unui castel renascentist, fiind în același timp răsfățați de confortul timpurilor moderne.

Design: lemnul străvechi se potrivește perfect cu suprafețele lustruite, textilele tradiționale sunt moi și catifelate, cu toate acestea fiecare cameră promite o experiență unică.

Camere: Toate camerele noastre sunt de nefumători, dotate cu televizor și acces gratuit la internet prin cablu. Băile oferă facilități și cosmetice de înaltă calitate, papuci și uscător de păr. Pentu o experiență memorabilă vă oferim și 3 camere superioare: Apartamentul cu Lebăda sau Camera Poarta Castelului cu o ambianță aparte datorită șemineului din cameră, sau Camera Constantinopol cu picturi murale din secolul al 17-lea. Camerele superioare sunt dotate cu pat dublu king-size, iar camerele standard pot fi amenajate, la cerere, în regim dublu sau twin.

Persoanele cu dizabilități sunt binevenite în Camera Reședința de la Tălișoara.

Camere noi: Odată cu renovarea Castelului Mic, o altă clădire istorică din secolul al XVII-lea, situată în aceeași curte cu Castelul Daniel, am dat în folosință 12 camere noi. Fiecare cameră are ca și inspirație câte un meșteșug tradițional din zonă, oaspeții putând fi cazați în camera Fierarului, a Morăriței, a Tâmplarului sau a Cioplitorilor de Piatră. Ca și element de noutate, introducem camerele destinate familiilor, care pot caza familii cu 2-3 copii, unele camere având chiar paturi supraetajate într-o încăpere distinctă de cea a părinților.
Astfel, capacitatea totală a Castelului ajunge la 40 de persoane în regim twin sau double, și de maxim 56 de persoane cu paturile suplimentare din dotarea camerelor pentru familii. Dintre cele 20 de camere 10 sunt camere standard, și 10 superioare. Aproape toate camerele pot fi amenajate atât în regim double cât și twin, fiind ideale atât pentru turiști individuali cât și pentru grupuri corporate.

Camerele pot fi ocupate începând de la ora 15:00, și trebuie eliberate până la ora 12:00 în data plecării. În cazul în care rezervările ne permit vă putem oferi check-out flexibil, astfel ca Dvs. să vă bucurați de frumusețile Ținutului Pădurilor pentru o zi întreagă și în ziua plecării.

Masă: mic dejun.

Restaurant: restaurant în regim a la carte.

Cellarium Slow Down Spa

Centrul wellness deschis în decembrie 2018 este amenajat în pivnița seculară boltită. Combină clasicul circuit termal (piscina, jacuzzi, sauna, ciubăr) cu ingrediente și tehnici tămăduitoare tradiționale.

Centrul are o cameră de relaxare, cu paturi unice, din paie. Puteți încerca efectele terapeutice și de înfrumusețare ale plantelor medicinale tradiționale din împrejurimi.

Centrul este deschis de marți până duminică, între orele 16:00- 20:00. Sunt așteptați și oaspeții care nu sunt cazați la castelul Daniel, în funcție de disponibilitate.

 

Propuneri pentru activități de team-building:

Aventură în Țărâmul Basmelor
Domnițe și Cavaleri la Castel
Workshopuri de meșteșuguri tradiționale
Cățărare și vânătoare de comor în Cheile Vârghișilui

 

 

Tarife pentru Pensiunea turistică “DANIEL CASTLE” și “CASTELUL MIC”:

 

Tip cameră

Tarif/cameră

Cameră standard twin/double

110 EUR/noapte

Cameră standard twin/double în regim single

88 EUR/noapte

Cameră superioară twin/double

135 EUR/noapte

Cameră superioară twin/double în regim single

108 EUR/noapte

Cameră deluxe sau junior suite cu pat matrimonial

155 EUR/noapte

Cameră deluxe sau junior suite cu pat matrimonial în regim single

124 EUR/noapte

Camerele “signature” nr.1 și nr. 8 cu pat matrimonial

180 EUR/noapte

Camerele “signature” nr.1 și nr. 8 cu pat matrimonial în regim single

144 EUR/noapte

Camera “signature” nr. 5 cu pat matrimonial

210 EUR/noapte

Camera “signature” nr. 5 cu pat matrimonial în regim single

168 EUR/noapte

Supliment cazare adult, indiferent de cameră

40 EUR/noapte

Supliment cazare copii între 6-14 ani în cameră cu părinții

25 EUR/noapte

Pat suplimentar copil 0-6 ani

25 EUR/noapte

Cazare copii sub 6 ani în cameră cu părinții (fără pat suplimentar, cu pat bebe sau în pat cu părinții)

gratuit

*Toate tarifele sunt exprimate în EUR/noapte și includ TVA. Tarifele de cazare includ cazarea și micul dejun, accesul la Cellarium Slow Down Spa nefiind inclus în tariful de cazare.

**Ziua hotelieră începe la ora 15:00 și se termină la ora 11:00.

Cerere ofertă